Home > Node > Brandstore Mooi Gorinchem geopend
vvv gorinchem

Brandstore Mooi Gorinchem geopend

24/03/2018 - 10:30

Vrijdag 23 maart openden wethouder Arjen Rijsdijk en voorzitter Martin van Vliet de brandstore van Gorinchem Citymarketing aan de Groenmarkt 8. De brandstore met het label Mooi Gorinchem is het nieuwe informatiepunt voor inwoners en bezoekers aan de stad.

Brandstore met VVV-functie

Gorinchem Citymarketing is onlangs formeel opgericht als centrale citymarketing- en promotieorganisatie voor Gorinchem. Wethouder Arjen Rijsdijk blikt terug op de totstandkoming van GCM:

“Het was een intensief, langdurig maar succesvol traject. In samenwerking met alle betrokkenen willen we Gorinchem als grootste authentieke vestingstad op de kaart zetten.”

Met de opening van de brandstore is er nu een herkenbaar informatiepunt met VVV-functie in de vesting, aldus voorzitter Martin van Vliet:

“De afgelopen jaren zijn bezoekers en toeristen ontvangen in de VVV aan de Grote Markt. Nu zijn wij met de VVV én het team van de nieuwe citymarketingorganisatie naar een inspirerende locatie in de binnenstad verhuisd. De brandstore is ingericht om gasten te ontvangen en te inspireren. Tegelijkertijd is de brandstore ook onze werkplek waar we kunnen overleggen en samenwerken met onze stakeholders. Wij gaan met elkaar mooie dingen realiseren. We gaan voor een Mooi Gorinchem!”

De brandstore is vanaf zaterdag 24 maart zes dagen per week geopend:

Maandag: 12.00-17.00 uur

Dinsdag t/m vrijdag: 10.00-17.00 uur

Zaterdag: 10.00-16.00 uur

Opening Toeristisch Seizoen

Aansluitend op de opening van de brandstore organiseerde Gorinchem Citymarketing een feestelijke opening van het toeristische seizoen. Ondernemers, vrijwilligers en andere betrokkenen in de vrijetijdssector van Gorinchem konden zich presenteren en elkaar beter leren kennen. Gorinchem Citymarketing zal regelmatig netwerkevents organiseren om het toeristisch-recreatief netwerk te versterken.

Vrijwilliger worden?

Het team van Stichting Gorinchem Citymarketing zoekt nog vrijwilligers die zich in de brandstore willen inzetten als gastvrouw/-heer. Bel voor meer informatie 0183-631525. 

Laatste artikelen

Dit kan je interesseren