Home > Node > Expositie van Denise Vuurens in Bannehof

Expositie van Denise Vuurens in Bannehof

In Rivas-locatie Bannehof in Gorinchem vindt momenteel een expositie plaats van Denise Vuurens. Liefhebbers kunnen de expositie tot eind september bewonderen aan de Voermanstraat 169 in Gorinchem.

In 2015 deed Denise Vuurens mee aan een uitdaging op Instagram. Daar plaatste zij 100 dagen achter elkaar een foto waar zij blij van werd. Door deze uitdaging heeft zij haar ogen ‘getraind’ en hierdoor begon ze beter te kijken naar haar omgeving. ‘Tijdens een wandeling met mijn hond realiseerde ik mij dat Gorinchem ontzettend veel moois te bieden heeft’, zegt Denise. ‘Het hele jaar door is het een cadeautje om door Gorinchem te lopen en ik leg graag vast wat ik tegenkom.’ Denise exposeert in juli voor de eerste keer. ‘Ik voel mij ontzettend vereerd dat ik mijn allereerste expositie heb’.

Prettige sfeer

In Rivas-locatie Bannehof en andere Rivas-locaties zijn regelmatig exposities te zien. Deze exposities dragen bij aan een prettige sfeer voor bewoners en bezoekers. Dit past binnen het Planetree-concept voor mensgerichte zorg waar Rivas Zorggroep mee werkt. Hierbij staat onder andere aandacht voor kunst en cultuur centraal.

Datum

Kontakt

Bannehof, Voermanstraat 169
0900-8440

Aankomende evenementen