Home > Node > Expositie van Herma Wuisman in Het Gasthuis

Expositie van Herma Wuisman in Het Gasthuis

In verpleeghuis Het Gasthuis in Gorinchem vindt momenteel een expositie plaats van Herma Wuisman. Liefhebbers kunnen de exposities tot eind september bewonderen in deze Rivas-locatie aan de Banneweg 61 in Gorinchem.

Herma Wuisman studeerde in de jaren ‘80 aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Rotterdam. ‘Door mijn werk in het onderwijs en het opvoeden van mijn kinderen heb ik jarenlang weinig getekend of geschilderd’, zegt Herma. ‘Vijf jaar geleden ben ik weer begonnen. Mijn inspiratie haal ik vaak uit zelfgemaakte foto’s. Ik werk figuratief en maak tekeningen met pastel-krijt of potlood. Daarnaast maak ik graag olieverfschilderijen, ik schilder het liefst stillevens’.

Prettige sfeer

In verpleeghuis Het Gasthuis en andere Rivas-locaties zijn regelmatig exposities te zien. Deze exposities dragen bij aan een prettige sfeer voor bewoners en bezoekers. Dit past binnen het Planetree-concept voor mensgerichte zorg waar Rivas Zorggroep mee werkt. Hierbij staat onder andere aandacht voor kunst en cultuur centraal.

Datum

Kontakt

Het Gasthuis, Banneweg 61
0900-8440

Aankomende evenementen