Home > Nieuws > Events > Het allermooiste feest om het jaar mee te beginnen!
new years eve

Het allermooiste feest om het jaar mee te beginnen!

26/12/2017 - 11:45

De Evenementenhal Gorinchem is ook dit jaar de plaats waar het grootste nieuwjaarsfeest in de wijde omgeving plaatsvindt: New Years Eve, The Masquerade Party. Begin 2018 met een fantastisch feest, met topartiesten en al je vrienden en bekenden om je heen! We spreken de Gorcumse horecaondernemers Martijn Bakker en Jaap Harder, die NYE2018 organiseren.

Hoi Jaap en Martijn, even voor degenen die er nog nooit zijn geweest: wat is NYE?

Het allermooiste feest om het jaar mee te beginnen. Je kunt wel thuis op de bank blijven zitten, maar hier zijn al je vrienden en kennissen ook de jaarwisseling aan het vieren. Eén groot feest met bekende deejays en zo’n 2500 bezoekers. Het is het derde jaar dat we NYE organiseren. Daarvoor was er helemaal niks te beleven in de regio. Dat kon natuurlijk niet…

Jullie hebben vorige jaren volop grote artiesten over de vloer gehad. Nu weer?

Zeker! Vanaf half één in de ochtend draaien Ouwe Jongens Krentebrood, La Fuente, Boogshe, Galaga, Paul Elstak en Lampegastúh. Het grote verschil met vorig jaar is dat er veel meer verschillende stijlen muziek worden gedraaid. In NYE2017 lag de nadruk op house, nu op feest. Voor ieder wat wils.

Is de Evenementenhal Gorinchem een beetje aantrekkelijke locatie?

Ja, het decor is echt prachtig. Elk jaar wordt het mooier, met nog meer show. We kijken met name vooruit naar de set van La Fuente. Die heeft de beste dansers en danseressen van het land bij zich, waarvan er twee een acrobatische show opvoeren. Zij vliegen in doeken boven het publiek. Dat wordt echt een spektakel.

Jullie hebben New Year’s Eve ook een thema gegeven nu hè?

The Masquerade Party. We nodigen iedereen uit om gemaskerd te komen. Het is geen verplichte dresscode, maar het zou leuk zijn als zoveel mogelijk bezoekers eraan meedoen. Voor de best geklede man en vrouw van de avond hebben we reischeques ter waarde van 150 euro klaar liggen.

NYE 2018 duurt van half één tot zes uur ’s ochtends. Hoe krijgen we dat qua vervoer geregeld?

Vanuit de hele regio rijden er bussen van en naar Gorinchem. Daarmee kom je veilig heen en terug. Je kunt gewoon je drankje drinken en na afloop word je weer dicht bij huis afgezet. Voor een bescheiden bedrag heb je al een retourticket. Het is wel verstandig om kaarten voor het feest en het vervoer zo vroeg mogelijk te bestellen.

Hebben jullie nog een nieuwjaarswens voor Gorinchem?

We gaan van NYE 2018 een prachtig, gezellig feest maken om het jaar te beginnen en we hopen dat er nog vele mooie feesten volgen in het nieuwe jaar!

Kaarten voor het feest en voor het busvervoer zijn te koop via www.newyearseve.nl.

Laatste artikelen

Dit kan je interesseren