Home > Nieuws > Events > Vacature Citymarketeer

Vacature Citymarketeer

27/02/2018 - 09:15

Vanaf 1 maart 2018 is Gorinchem Citymarketing de centrale marketing- en promotieorganisatie voor de Gemeente Gorinchem. De nieuwe organisatie is hiermee de spil in een actief toeristisch-recreatief netwerk, dat een duidelijke bijdrage levert aan economie, werkgelegenheid, voorzieningenniveau en leefbaarheid in de stad en regio.

Met gerichte activiteiten en campagnes worden bezoekers, toeristen en recreanten naar Gorinchem getrokken en krijgen ze net als bewoners relevante informatie op logische momenten en plekken aangereikt. Gorinchem Citymarketing vervult hierin vooral een initiërende, coördinerende en faciliterende rol. Daarnaast vallen de uitvoering van binnenstadsmanagement en evenementencoördinatie onder onze verantwoordelijkheid. Om de ambities uit onze Marketingstrategie en Uitvoeringsplan 2018 en alle andere uitdagingen die er zijn te kunnen waarmaken, is Gorinchem Citymarketing voor het compacte team van professionals op zoek naar een energieke, ondernemende en ervaren:

Citymarketeer (Algemeen Manager) (M/V)

16 uur

Functieomschrijving

Je bent een energieke maatschappelijke ondernemer die op bevlogen wijze mensen en organisaties verbindt en kansen in de markt weet te verzilveren voor de vrijetijdseconomie in de gemeente Gorinchem. Je stuurt de organisatie aan en bent eindverantwoordelijk voor bedrijfsvoering, ontwikkeling en realisatie van de doelen: zorgen voor een zodanige branding, marketing en promotie van Gorinchem als vrijetijdsbestemming dat de economische spin-off voor de stakeholders zowel op korte als lange termijn maximaal is. Je onderhoudt op tactisch en strategisch niveau contacten met alle relevante stakeholders en sterke spelers zoals ondernemers, overheden, belangenorganisaties en vrijetijdsorganisaties, maar ook met culturele instellingen, attracties en vrijwilligersorganisaties in de gemeente. En natuurlijk met je interne organisatie: enthousiaste professionals, bestuurders en andere vrijwilligers.

Je draagt de missie uit, creëert breed draagvlak en hebt samenwerking als leidraad. Je monitort pro-actief marktontwikkelingen, bent senior gesprekspartner op het gebied van destinatiemarketing en vrijetijdseconomie en draagt zorg voor excellente en afgestemde dienstverlening. Je rapporteert en legt verantwoording af aan het bestuur van de stichting en voert regelmatig overleg met de voorzitter.

Profiel

  • Strategisch sterk, minimaal HBO werk- en denkniveau (verkregen met relevante studie en ervaring, bij voorkeur gericht op toerisme, economie of destinatiemarketing);
  • Een aantoonbare visie op en ervaring met ontwikkelingen binnen city- en destinatiemarketing, informatievoorziening en toerisme (zowel vrije tijd als zakelijk), nu én in de toekomst;
  • Ondernemend, en in staat groeikansen te benutten met zorg voor een duurzame organisatie;
  • Kennis en ervaring met (coachend) leidinggeven aan organisaties op het snijvlak van het publieke en private domein;
  • Resultaatgericht, maar met flair, tact en sociale vaardigheden en op een manier die de kwaliteiten van alle medewerkers optimaal laat zijn;
  • Netwerker die snapt wat vrijetijdsondernemers bezighoudt en daarop slim inspeelt;
  • Ervaring met bedrijfsvoering en het leiden van organisaties;
  • Een groot hart voor Gorinchem.

Aanbod en salaris

Gorinchem Citymarketing biedt marktconforme vergoeding op inhuurbasis met een looptijd tot het einde van 2018. Salariëring is conform de zwaarte van de functie. Eind 2018 wordt de samenwerking door het bestuur geëvalueerd en wordt de mogelijkheid tot verlenging bekeken.

Contact

Spreken onze ambitie en deze functie jou aan? En ben jij de ambitieuze teamleider die wij zoeken? Reageer dan nu! Stuur je motivatie en cv naar roeland@citymarketingcollectief.nl o.v.v. ‘Citymarketeer Gorinchem Citymarketing’. Reageren kan t/m 13 maart a.s.

De selectiegesprekken staan gepland in de ochtenden van 22 maart (1e ronde) en 26 maart (2e ronde). Voor vragen kun je contact opnemen met de kwartiermakers Gorinchem Citymarketing Roeland Tameling, telefoon 06-17453490 en Marco van Hoek, telefoon 06-44209348.

Laatste artikelen

Dit kan je interesseren