Home > Nieuws > Horeca > Waar eten we met Kerst?
kerst

Waar eten we met Kerst?

06/12/2017 - 11:30

Geen zin om twee dagen zelf in de keuken te staan met Kerst? Of geen inspiratie? Maak het jezelf gemakkelijk en laat voor je koken! De Gorcumse restaurants maken ook tijdens de feestdagen de lekkerste gerechten voor je klaar. Chinees, Italiaans, Frans; er is keuze genoeg. Wij geven je vast een paar ideeën. Smakelijke Kerst!

Op het Kerstmenu van Restaurant de Mandarijn staan geen standaard gerechten, maar écht Chinese specialiteiten. Wat dacht je van Gin Sen Soep, verschillende soorten Dim Sun, garnalen met ossenhaas in chef kok Joe saus en als dessert mokka-ijs met chocoladetaart? Lust je iets niet, geef het dan door bij het reserveren. Chef kok Joe past het menu graag voor je aan. Het 4-gangen Kerstmenu kost € 30.00 p.p.

Website

Ideaal voor gezinnen en families: het 5-gangen Kerstmenu van De Beren voor maar € 26,50 p.p. Bij iedere gang heb je keuze uit verschillende gerechten: vlees, vis of vegetarisch. Daar zit altijd iets voor je bij!

Website

Le Bon ’Apart pakt uit met een 6-gangen Kerstmenu vol verrassende combinaties. Zoals de kalfszwezerik met een saus van Gorcums Dukes bier. Het water loopt ons al in de mond! Wil je weten wat er nog meer op de kaart staat? Hier vind je het hele menu: Website

Altijd lekker: sushi! Asian Tapas is beide Kerstdagen van 16.00 tot 22.00 uur open. Je kunt kiezen van de kaart of voor de speciale Feestdagen sushi schaal. Ook om af te halen voor thuis! Houd hiervoor de Facebook pagina in de gaten.

Website

Zin in Italiaans? Delfino ontvangt je op Tweede Kerstdag met een borrel van het huis. Daarna kun je kiezen uit het uitgebreide menu met Italiaanse lekkernijen (cadeaubonnen zijn deze dag niet geldig). Eerste Kerstdag is Delfino gesloten.

Website

Reserveer snel voordat de laatste plaatsen bezet zijn!

Ook de rest van de kerstvakantie ben je natuurlijk van harte welkom in onze gezellige horeca. Het is tenslotte vakantie! Dus ga lekker pannenkoeken eten met de kids, dineren met je lief of happen met je vrienden. Keuze genoeg; kijk maar eens onder ontdekken.

Laatste artikelen

Dit kan je interesseren