Home > Nieuws > Winkels > Nieuw in de Haarstraat: Try Out
Opening Try Out

Nieuw in de Haarstraat: Try Out

13/02/2018 - 15:30

Wim Mars had al een goedlopende computerwinkel in Beesd. Gorcumer Kevin Verspuij zocht een nieuwe uitdaging. Toen ze zagen dat het pand in de Haarstraat 7 leeg kwam, was het idee snel geboren. Wim en Kevin openden 10 februari jl. ‘Try Out’ in Gorinchem, een computerwinkel met een breder aanbod dan computers alleen.

Wim: “We zagen een advertentie op Facebook. Door de verhuizing van Kunst bij Karel kwam dit pand vrij. Het leek me wel leuk om hier ook iets te doen. Net als in Beesd bieden we computer- en laptopservice aan huis voor particulieren en bedrijven. Onze klanten zitten in heel Nederland. Vooral het contact met particulieren is heel leuk. Het pand is te groot voor alleen computers, dus zijn we gaan nadenken wat we nog meer konden doen.”

Computers & internetcafé

Het aanbod is dan ook flink breder dan alleen computers. Kevin: “In de winkel verkopen we computers en losse onderdelen, zoals muizen, usb sticks, kabels en andere randapparatuur. We hebben ook refurbished laptops; die zijn heel populair en betaalbaar, ideaal voor scholieren. Er zijn elke week nieuwe aanbiedingen. Omdat ze van bedrijven komen, zijn ze van goede kwaliteit. In ons internetcafé kun je zelf alles op de computer doen, alle software is aanwezig. Maar je kunt ook even een printje of kopie maken.”

Professionele prints

Wie zelf geen printer of computer in huis heeft, kan voortaan dus terecht bij Try Out. Maar ook professionele prints zijn mogelijk. Zo kun je je eigen foto op canvas laten printen en opspannen. En je kunt er op wachten; binnen een uur neem je het resultaat mee naar huis. Daarnaast kun je 3D (raam)stickers laten afdrukken en je favoriete foto of tekst laten printen op t-shirts, hoodies of ander textiel. Borduren kan ook, vooral handig voor logo’s op bedrijfs- of sportkleding.

Gadgets & drones

Wim en Kevin speuren de markt ook af naar nieuwe en handige gadgets. In de winkel is nu al een klein assortiment drones en blue tooth apparaten te bewonderen. Zoals een muts of cap met blue tooth speakers. Of een drone in de vorm van een ei: een super klein toestel waarmee je vanuit de lucht foto’s of filmpjes kunt maken. Via een app op je smart phone kun je de drone bedienen. Kevin: “Uiteraard geven we graag een demonstratie en helpen we je op weg met een instructie.” De hebbedingetjes zijn heel redelijk geprijsd en leuk om cadeau te doen. De heren verwachten dan ook dat het assortiment snel uitgebreid kan worden.

drone eiTry Out: Haarstraat 7, Gorinchem

Website

Laatste artikelen

Dit kan je interesseren