Home > Nieuws > Winkels > Nieuwe medewerkers voor Binnenstadsmanagement
binnenstadsmanagement gorinchem

Nieuwe medewerkers voor Binnenstadsmanagement

28/11/2016 - 11:15

Vrijdag 25 november was een feestelijke dag voor Stichting Binnenstadsmanagement. Namens het bestuur nam Mauro Agnoli afscheid van Ed Ligthert als binnenstadsmanager en bedankte hem voor zijn tomeloze inzet. Met zijn enthousiasme zorgde Ed vijf jaar lang voor verbinding in de stad en hij zette talloze initiatieven op. Er kwamen dan ook veel genodigden afscheid nemen van Ed Ligthert. Ed blijft als bestuurslid van Stichting Binnenstadsmanagement betrokken bij de stad.  

Naast een afscheid was er ook een hartelijk welkom voor twee nieuwe medewerkers. Nita van Wijngaarden is aangesteld als uitvoerend binnenstadsmanager en evenementencoördinator. Zij is onder andere actief als coördinator van het Gorcums Winterfestijn. Agnes de Jong is de nieuwe contentbeheerder van Mooi Gorinchem, dat actief is op verschillende online media. De stichting is nog op zoek naar een strategisch binnenstadsmanager.  

De lancering van de nieuwe website van Mooi Gorinchem en het aanstellen van deze nieuwe krachten zijn de eerste stappen om de citymarketing van Gorinchem vorm te geven. In dit proces wordt nauw samengewerkt met de gemeente Gorinchem en partners in de stad.

Contact

Nita is bereikbaar via info@mooigorinchem.nl

Agnes is bereikbaar via redactie@mooigorinchem.nl 

Laatste artikelen

Dit kan je interesseren