Home > Event > 3e Gorcum Open

3e Gorcum Open

Na het succes van de eerste edities vindt op vrijdag 17 mei en zaterdag 18 mei de derde editie van het unieke FUN(d raising) golftoernooi Gorcum Open plaats. Organisator Natuurcentrum Gorinchem tovert het Gorinchemse Gijsbert van Andelspark om in een “FUNgolfbaan voor 1 dag”. De vrijdag, 17 mei, is een mooie netwerkdag voor bedrijven. Daarnaast is het toernooi dit jaar uitgebreid naar de zaterdag; een familiedag voor jong en oud. Beide dagen zijn goed verzorgd met hapjes op de baan en een heerlijke lunch.

Het evenement dankt haar succes aan haar geweldige partners. Eetcetera zorgt voor heerlijke catering, studenten van het Davinci College ontvangen de deelnemers en begeleiden de spelers op de baan. We zijn trots dat Golfclub Almkreek, Dutch Golf Club Fitter, Visscher Autogroep en Golfbaan Noordeloos onze partner zijn.

Zakelijke en particuliere spelers kunnen zich inschrijven via info@ncgorcum.nl of op www.gorcumopen.nl. Daar vind je ook meer informatie over de wedstrijdvorm, tijden en kosten. Binnenkort maken we de bijzondere prijzen van de derde editie van de Gorcum Open bekend!

Datum

Contact

Gijsbert van Andelpark 1, 4204 HZ Gorinchem
0183-630911

Aankomende evenementen