Home > Event > Bijeenkomst Longpunt (Rivas)

Bijeenkomst Longpunt (Rivas)

Patricia Mulder is een logopedist bij Rivas Zorggroep. Zij vertelt onder meer over veelvoorkomende stem- en spraakproblemen bij patiënten met een longaandoening. Mulder geeft praktische tips om met deze problemen om te gaan en reikt diverse oefeningen aan waarmee bezoekers thuis zelf aan de slag kunnen gaan. Het wordt een afwisselende middag met informatie, praktische tips, oefeningen en voldoende ruimte voor persoonlijke vragen.

De bijeenkomst is gratis toegankelijk en vooraf aanmelden is niet nodig. Bezoekers wordt verzocht geen geurtjes te dragen, omdat die benauwdheid kunnen veroorzaken bij longpatiënten. Deze bijeenkomst van Longpunt vindt plaats in woonzorgcentrum Bannehof. De zaal is geopend vanaf 14:00.

Over Longpunt

In Nederland kampen ruim 1,2 miljoen mensen met een longziekte. Een longaandoening heeft vaak grote gevolgen voor het dagelijks leven. Patiënten met een longziekte moeten hun leven vaak aanpassen en kunnen soms niet alles meer wat voorheen mogelijk was. Daarom organiseert het Longfonds samen met partners door het hele land bijeenkomsten onder de titel Longpunt. Dit zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten waar experts informatie geven en waar patiënten ervaringen kunnen uitwisselen.

Meer informatie te verkrijgen via dordrecht@longpunt.longfonds.nl of op www.rivas.nl. Meer informatie over de zorg voor longaandoeningen in het Beatrixziekenhuis is te vinden op www.beatrixziekenhuis.nl

Datum

Contact

Woonzorgcentrum Bannehof: Voermanstraat 169, 4204 RH Gorinchem
0183-655353

Aankomende evenementen