Home > Event > Bomen over Bomen: Marleen van Zwienen & Kunstdialoog

Bomen over Bomen: Marleen van Zwienen & Kunstdialoog

Het Huis van Inspiratie ontvangt de komende tijd iedere vrijdagmiddag een gast die in gesprek gaat over het thema ‘bomen’. Aanvang is om 14.00 uur op de begane grond van het Gorcums Museum. Deelname is gratis.

Op 7 juni hebben we de Gorcumse kunstenares Marleen van Zwienen te gast. Begin dit jaar begon Marleen van Zwienen met het houden van Kunstdialogen. Volgens haar een verbindende activiteit, waarbij deelnemers in gesprek gaan over kunst en de gedachten, associaties en herinnering die deze bij hen oproept. Daarbij maken de deelnemers tevens kennis met elkaar en kunnen ze leren van elkaars denkbeelden. Marleen benadrukt: 'Ervaring of kennis van kunst is niet nodig!' Op vrijdagmiddag 7 juni kijken Marleen en de deelnemers naar de kunst in de expositie in het Gorcums Museum, en naar de werken die de Artoteek heeft opgehangen in de Kamer van de Tussentijd.

Creatieve duizendpoot Marleen van Zwienen groeide op in Capelle aan den IJssel, maar woont nu alweer jaren in Gorinchem. Ze maakt kunst met onder meer glas en textiel, geeft diverse cursussen en workshops en zet zich in voor de Gorcumse Uitdaging, een samenwerkingsverband tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties.

Kijk op de website welke gasten de komende tijd aan tafel zitten.

Datum

Contact

Kamer van de Tussentijd, Grote Markt 17
06–81082591

Aankomende evenementen