Home > Event > Expositie Rob Reis in Beatrixziekenhuis

Expositie Rob Reis in Beatrixziekenhuis

Beeldend kunstenaar Rob Reis exposeert momenteel in de centrale hal van het Beatrixziekenhuis. De expositie van Rob Reis is tot en met eind december te bewonderen in deze Rivas-locatie aan de Banneweg 57 in Gorinchem.

Beelddenker en kunstenaar

Tekenen en schilderen zijn een groot onderdeel van het leven van Rob. Rob: ‘Ik ben een beelddenker en kunstenaar. Als ik schilder, doe ik dat intuïtief met krachtige lijnen. Daarbij gebruik ik veel kleur. De inspiratie haal ik uit het dagelijks leven waarbij ik in een serieus onderwerp een sprankje humor verwerk’. In Rob zijn kunst zijn vaak honden, vrouwen en katten te zien.

Prettige sfeer

In het Beatrixziekenhuis en in andere Rivas-locaties zijn regelmatig exposities te zien. Deze exposities dragen bij aan een prettige sfeer voor patiënten en bezoekers. Dit past binnen het Planetree-concept voor mensgerichte zorg waar Rivas Zorggroep mee werkt. Hierbij staat onder andere aandacht voor kunst en cultuur centraal.

Meer informatie

Voor meer informatie over het Beatrixziekenhuis of andere diensten van Rivas, kijk op www.rivas.nl of bel met Rivas Zorglijn 0900-8440.  

Datum

Contact

Beatrixziekenhuis, Banneweg 57
0900-8440

Aankomende evenementen