Home > Event > Foto-expositie Karin en Bart Hardorff in Bannehof

Foto-expositie Karin en Bart Hardorff in Bannehof

In woonzorgcentrum Bannehof in Gorinchem vindt momenteel een expositie van Karin en Bart Hardorff plaats. Liefhebbers kunnen deze exposities tot eind december bewonderen in deze Rivas-locatie aan de Voermanstraat 169 in Gorinchem.

Natuur als inspiratiebron

Bart is al jaren bezig met natuurfotografie. Toen Karin hem leerde kennen, werd zij al snel aangestoken door het fotografie ‘virus’ en sindsdien delen zij samen de passie voor natuurfotografie. Karin: ‘Al snel heb ik ook een camera gekocht en ging dan samen met Bart op pad om te fotograferen. Ik leerde door de fotografie anders te kijken naar de natuur en dingen te zien die je normaal niet ziet. Het viel me toen pas op hoe mooi de natuur eigenlijk is’.

Aandachtsgebieden

Niet alleen in Nederland zijn Bart en Karin actief bezig met fotografie, maar ook tijdens vakanties gaan zij graag de natuur in met hun camera’s. Bart en Karin hebben allebei hun eigen aandachtsgebied. Bart fotografeert graag vogels en andere dieren in het wild en Karin haar interesse gaat uit naar macrowerk en bloemen.

Prettige sfeer

In woonzorgcentrum Bannehof en andere Rivas-locaties zijn regelmatig exposities te zien. Deze exposities dragen bij aan een prettige sfeer voor bewoners en bezoekers. Dit past binnen het Planetree-concept voor mensgerichte zorg waar Rivas Zorggroep mee werkt. Hierbij staat onder andere aandacht voor kunst en cultuur centraal.

Meer informatie

Voor meer informatie over woonzorgcentrum Bannehof of andere diensten van Rivas, kijk op www.rivas.nl of bel met Rivas Zorglijn 0900-8440.

Datum

Contact

De Bannehof, Voermanstraat 169
0900-8440

Aankomende evenementen