Home > Event > Gorcums Winterbierfestival

Gorcums Winterbierfestival

Na een succesvolle eerste editie keert het Gorcums Bierfestival terug naar het Natuurcentrum op 11-11-2018. Tijdens de wintereditie van dit evenement zullen de bierbrouwers prachtige winterbieren meenemen om van te proeven en te genieten.

Naast de medeorganisator Stadsbrouwerij Dukes zullen onder andere de brouwerijen Ebontree & de Gebroeders Roodbaard aanwezig zijn op het evenement. De overige brouwerijen zullen in de komende weken bekend gemaakt worden. Behalve de bierbrouwers zijn er ook foodtrucks, een DJ en een barbershop aanwezig. 

Tegen de kou en eventuele neerslag zullen de bezoekers beschermd zijn. Er komen verschillende tenten op het terrein van het Natuurcentrum te staan, evenals vuurkorven, lekkere warme chocolademelk en glühwein om je aan te warmen. Daarnaast zijn de binnenfaciliteiten van het Natuurcentrum uiteraard geopend op deze dag. 

Het Gorcums Bierfestival is een middag voor het hele gezin! Voor de kinderen die meekomen wordt er een leuk activiteitenprogramma georganiseerd. Voor € 5 is er een stempelkaart te koop waarmee de kinderen mee kunnen doen met de spelletjes. Zelfs wat lekkers te eten en te drinken is inbegrepen bij de stempelkaart!

Tickets zijn verkrijgbaar bij het Natuurcentrum Gorinchem, bij Stadsbrouwerij Dukes of op de website www.gorcumsbierfestival.nl. In de voorverkoop scoor je een ticket voor € 11. Aan de kassa kost het ticket € 13,50. Een ticket is inclusief een speciaal festival-glas en drie consumptiemunten. Het evenement begint om 13:00 en eindigt om 20:00 uur. 

Datum

Contact

Natuurcentrum, Gijsbert van Andel Park 1
0183-630911

Aankomende evenementen