Home > Event > Gorcumse Geheimen...

Gorcumse Geheimen...

Op zaterdagavond 22 juni komen op magische wijze Gorcumse verhalen tot leven. Vanaf het Theater Vijfzinnen nemen gidsen je mee op een dwaalspoor door verleden en toekomst. Onderweg vinden onverwachte ontmoetingen plaats met vreemde figuren. Zij zullen met verhalen Gorcumse geheimen ontsluieren. Op een eigentijdse manier. Met theater, muziek, zang en dans. Een verrassende theaterbeleving!

De avond begint en eindigt in Theater De Vijfzinnen. Op diverse locaties in de vesting worden verhalen verteld. De acts en verhalen worden uitgevoerd door lokale amateurkunstenaars én een mystery guest. De regie is in handen van Roy Grünewald.

Kortom, een bijzondere avond in en over Gorinchem!

Gorcumse Geheimen is een benefietvoorstelling. Dit evenement wordt georganiseerd door Lions Club Gorinchem e.o. in samenwerking met Gorkum TV. Er werken tal van lokale amateurverenigingen en kunstenaars aan mee. Dankzij een groot aantal sponsors kan de gehele opbrengst van deze avond gedoneerd worden aan:

  • Inloophuis De Blauwe Anemoon Gorinchem. Dit is een Inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten, voor inwoners van Gorinchem en de regio. 
  • Stichting Kinderen Kankervrij, KiKa. Een Nederlandse stichting die fondsen werft voor onderzoek naar kinderkanker.

Datum: zaterdag 22 juni 2019

Aanvang: 19.30 uur in Theater De Vijfzinnen.

Wandelroute: circa 4 km.

Prijs: € 17,50 per persoon

Tickets via www.denieuwedoelen.nl

Juni is de maand van de amateurkunst, Ik Toon. Deze voorstelling maakt onderdeel uit van een gevarieerd programma deze maand.

Datum

Contact

Theater De Vijfzinnen, Haarstraat 64
0183-692220

Aankomende evenementen