Home > Event > IFFG Nieuwjaarsspecial

IFFG Nieuwjaarsspecial

Op 19 januari 2020 trapt het IFFG af met de nieuwjaarsspecial. Het jaar wordt geopend met liefde voor mens en dier. IFFG vertoont 2 films: 'An Unexpected Love' en 'Galapagos'. Boek je tickets nu via www.iffg.nl.

An Unexpected Love | El Amor Menos Pensado
De welbekende acteur Ricardo Darín deze keer in een heel andere rol dan wij van hem gewend zijn. Namelijk die van Marcos (53), professor in de literatuur, getrouwd met Ana (50), psychologe. Zij zijn al meer dan vijfentwintig jaar gelukkig getrouwd. Maar als hun enige zoon het ouderlijk huis verlaat, openen zich nieuwe perspectieven voor het huwelijk. Ze stellen zich vragen over de liefde, trouw en hun verlangens. Deze vragen leiden ertoe dat ze een beslissing nemen die de horizon van hun leven zal veranderen.

10.00 filmontbijt in de Bank van Noppes (optioneel)
11.00 ontvangst in foyer Theater Peeriscoop
11.25 intro & start film
13.45 napraten in de gezellige foyer

Galapagos
Portret van de unieke eilandengroep en haar natuur midden in de Stille Oceaan bij Ecuador. Een film vol beelden van ongerepte natuur en bijzondere diersoorten, zoals de Galapagos pinguïns, hamerhaaien, blauwvoetgenten en de grootste schildpadden ter wereld. De Galapagos, wereldwijd beroemd geworden door Charles Darwin, die zijn baanbrekende theorieën baseerde op de uitzonderlijke natuur van de Galapagos, wordt net als de rest van de wereld bedreigd door de verandering van het klimaat. De film belicht een nieuwe kant van de Galapagos, één waar mens en dier dicht bij elkaar staan. Het vertelt het hoopvolle verhaal van gepassioneerde onderzoekers die zich inzetten om dit bijzondere, maar kwetsbare ecosysteem toekomstbestendig te maken.

16.00 intro & start film in Theater Peeriscoop
17.30 verdiepend nagesprek met één van de crewleden
17.55 napraten in de gezellige foyer

Kijk voor meer informatie en tickets op www.iffg.nl!

Datum

Contact

Theater Peeriscoop, Boerenstraat 11B Gorinchem
06-37447022

Aankomende evenementen