Home > Event > Intocht Sinterklaas

Intocht Sinterklaas

Het is alweer bijna zover! Zaterdag 16 november komen Sint Nicolaas en zijn pieten weer aan wal. Rond 10.00 uur zullen zij de mooie haven van Gorinchem weer binnenvaren. Na ontvangst in de haven vertrekken ze richting de Grote Markt. Om 10.30 uur zal Sint hier aankomen en de kinderen toespreken vanaf het balkon van het oude stadhuis. Vanuit hier vertrekken Sint Nicolaas en de pieten voor een rondje door het centrum, waarbij ze ook hun koffers zullen plaatsen in het nieuwe Huis van Sint Nicolaas (Gasthuisstraat 34).

Na een lunchpauze vertrekken ze met zijn allen richting de winkelcentra. Om 13.00 uur richting het Piazza Centrum, 14.00 uur richting winkelcentrum Nieuw Dalem en om 15.00 uur richting winkelcentrum Hoog Dalem. Na dit laatste winkelcentrum zullen Sint Nicolaas en de pieten zich terugtrekken. Zij ontvangen je graag in het Huis van Sint Nicolaas vanaf woensdag 20 november. 

Speurtocht

Dit jaar is ook een letterspeurtocht uitgezet door het centrum, waarbij kinderen een leuke prijs kunnen verdienen. De kinderen moeten 21 letters zoeken en 8 cijfers. De speurtocht wordt uitgedeeld tijdens de intocht en kun je ophalen en inleveren bij de VVV Mooi Gorinchem. 

Doe je mee?

Datum

Contact

Lingehaven
06-41587248

Aankomende evenementen