Home > Event > Jeroen van Veen - The Best of Einaudi

Jeroen van Veen - The Best of Einaudi

Jeroen van Veen speelt een programma met de bekendste werken van de beroemde Italiaanse componist Ludovico Einaudi, geschreven voor één piano. Zijn muziek werd onder meer bekend door zijn soundtracks in de film Intouchables (2011). Zijn minimalistisch aandoende muziek is nauw verwant aan popmuziek en begeeft zich daarmee op een bijzonder gebied.
 
De muziek van Einaudi heeft al vele harten gestolen en staat hoog in de hitlijsten. Ritmische en opzwepende muziek wordt afgewisseld met langzame, rustgevende klanken om bij weg te dromen. Critici zeggen dat het geen klassieke muziek is, maar wat is het dan wel? Oordeel zelf en kom naar het theater voor The best of Einaudi.
 
De voorstelling van Jeroen van Veen kun je deze zondag liggend op het toneel beleven. Je dient zelf een matje en eventueel hoofdkussen mee te nemen. Ligplaatsen kun je alleen telefonisch reserveren via 0183-690022.

Kassa en foyer zijn een uur voor aanvang geopend. Kaarten kun je bestellen op www.peeriscoop.nl of telefonisch op 0183-690022.

Datum

Contact

Peeriscoop, Boerenstraat 11B
0183-690022

Aankomende evenementen