Home > Event > Oproep 1ste vernieuwde culturele route Gorinchem

Oproep 1ste vernieuwde culturele route Gorinchem

Op zaterdag 6 en zondag 7 juli 2019 organiseert de Stichting Gorinchem in Beeld met Kunst (onder de naam Culturele Route Gorinchem) een kunstmanifestatie in Gorinchem op unieke locaties als woonhuizen en tuinen, monumenten en vestingwerken. De kunstmanifestatie gaat jaarlijks plaatsvinden en kunstenaars uit alle disciplines (binnen en buiten Gorinchem) kunnen zich vanaf nu aanmelden!

De kunstmanifestatie beoogt de rol en betekenis van kunst en kunstenaars in de samenleving onder de aandacht te brengen en de dialoog tussen kunstenaars en publiek te stimuleren. Verder willen wij een relatie leggen tussen bijzondere plekken en kunst, en het cultuurtoerisme naar de vestingstad Gorinchem bevorderen.

Het thema is: ‘WAT BEWEEGT’

Bij aanmelding wordt er gekeken naar de relatie met het thema, creativiteit, originaliteit, kwaliteit, vernieuwing en het versterken van de door ons gekozen locaties in de stad.

Heb je vragen? Wil je een locatie aanmelden of wil je meedoen? Mail dan voor 20 januari 2019 een korte motivatie, adresgegevens, telefoonnummer, website en 4 foto’s van recent werk naar gorinchem@cultureleroute.nl.

Inschrijfkosten zijn € 35 excl. btw. Voor jonge kunstenaars en dansperformers is deelname gratis. Raadpleeg de website voor voorwaarden en deelnemersreglement.

Datum

Contact

Kruisstraat 4, 4201GE Gorinchem
06-42569674

Aankomende evenementen