Home > Event > Theatergroep BIS zoekt een prins!

Theatergroep BIS zoekt een prins!

Het was een mooie zomer voor de BIS´ers van de Gorcumse theatergroep BISonder. Nagenieten van de voorstellingen van “Tijdgeesten” en vooral ook intensief en gezellig brainstormen over het nieuwe theaterseizoen én de site www.theatergroepbisonder.nl is op de schop gegaan. Neem eens een kijkje. Doen!

Maandag 9 september was de kick-off van het nieuwe theaterseizoen voor BISonder. De BIS’ers  staan te trappelen om te starten.  

De grote voorstelling wordt ditmaal een familievoorstelling, met een BISondere kijk op bekende sprookjes. Het wordt een feest voor jong en oud. Genieten als vanouds en….. de kinderen kunnen mee. Waar? Met de BISondere locatie zijn we ook al bezig, maar dat is nog even een verrassing.

Prins gezocht en zo…...

Theatergroep BISonder is op zoek naar theaterliefhebbers die niet langs de kant willen blijven zitten, maar een rol in dit of een ander BISonder spektakel wil vervullen. Dat kan als speler (acteur, zanger, muzikant) of ‘gewoon’ als helper. In het BISonder zoeken wij nog een Prins, met of zonder wit paard.

Heb je belangstelling en wil je de sfeer proeven stuur dan zo snel mogelijk een mailtje met je gegevens naar info@theatergroepbisonder.nl. Of bel tussen 17.00-18.00 uur met Helen: 06-39566488. Wij nemen dan contact met je op!

Datum

di, 24/09/2019 (Hele dag) tot vr, 25/10/2019 (Hele dag)

Contact

Vesting Gorinchem
06-39566488

Aankomende evenementen