Home > Event > Toneelgroep Graasland - Dag Meneer van Dalen (6+)

Toneelgroep Graasland - Dag Meneer van Dalen (6+)

Zondag 17 februari speelt Toneelgroep Graasland de zeer geestige en magische familievoorstelling Dag Meneer van Dalen (6+ en 60+). Het gaat over het omhelzen van het leven en het loslaten daarvan. Een voorstelling vol verrassingen, doorspekt met humor en mooie vondsten. Je hebt nog nooit zo hard gelachen om het zeggen van vaarwel.

Meneer van Dalen woont alleen in zijn huisje aan een drukke straat. Wanneer hij binnen is en zijn deur sluit, heeft hij de rust om in zijn eigen wereld te duiken. Hij droomt weg bij de gedachte dat hij ooit eens zal varen op open zee. Maar Meneer van Dalen is oud, zo oud dat niemand precies meer weet hoe oud hij is. Dus hij moet opschieten met zijn wens, voor het te laat is. Of is het al te laat? Meneer van Dalen weet niet dat dit een bijzondere dag gaat worden, waar zomaar eens een wonder zou kunnen gebeuren…

Net als de voorgaande succesvoorstelling ‘Brrr’, is ook ‘Dag meneer Van Dalen’ geheel in de traditie van Toneelgroep Graasland: fysiek, visueel en nagenoeg tekstloos familietheater vol (live) muziek en humor. Een voorstelling die je op alle vlakken zal raken.

De voorstelling begint om 14:00 uur, kassa en foyer zijn een uur voor aanvang geopend. Voor de kinderen is er gratis ranja en iets lekkers.

Kaarten zijn te bestellen op www.peeriscoop.nl of telefonisch 0183-690022.

Datum

Contact

Theater Peeriscoop, Boerenstraat 11b
0183-690022

Aankomende evenementen