Home > Event > Verbraak en Van Bijnen in Het Zevende Huis

Verbraak en Van Bijnen in Het Zevende Huis

New Orleans… een verloren Mariachi-trompetter… de ritmesectie van een draai-orgel… een wild groovende sousafoon en broeierige dobro- en banjogeluiden… ontroerende liedjes... swingende...

Duo virtuoze en grappige muzikanten in roots/americana/bluegrass/new orleans-stijl. Denk aan Ry Cooder, Dr. John, Willie Nelson, Louis Armstrong...

Joost Verbraak en Jan van Bijnen, in het dagelijks leven multi-instrumentalisten voor o.m. Freek de Jonge, Margriet Eshuijs, Rob de Nijs en Ralph de Jongh, zetten de luister- en festivalpodia op hun kop met een uitgekiende muziekmix.

Hun debuutplaat kwam eind 2016 uit via CRS/Continental: ‘2nd Line City’. In 2018 ziet ‘Endless Road’ het daglicht, een plaat met louter eigen werk. Omdat de verhalen een steeds grotere plaats innemen van hun shows, maken ze nu de overstap naar het theater. Jij kunt dat meemaken! Ze staan op vrijdag 15 november in Het Zevende Huis.

Zaal open: 19.30 uur. Aanvang: 20.00 uur. Voorprogramma: Buitelaar & van Drunen. Entree gratis, een bijdrage wordt gevraagd. Reserveren via: info@hhmusica.nl. Koffie, thee en lekkers staan voor je klaar. Het Zevende Huis staat in de Knipsteeg te Gorinchem op nr 7!

Datum

Contact

Het Zevende Huis, Knipsteeg 7
06-20395289

Aankomende evenementen