Home > Event > Workshop Jouw verhaal of gedicht

Workshop Jouw verhaal of gedicht

In het kader van de 25e uitreiking van de Gorcums literatuurprijs is er op zondag 13 januari de workshop Jouw verhaal of gedicht in het Gorcums Museum. Van 13.30 tot 16.00 uur ga je aan de slag onder leiding van woordkunstenares Naomi Veldwijk. Haar tips en trics helpen je op weg bij het maken van een gedicht of verhaal. Je leert je stap voor stap jezelf creatief te uiten in tekst. Meedoen? Een kaartje kost € 5 en is via www.debibliotheekaanzet.nl en bij boekhandel Cursief te koop. Ervaring is niet nodig en iedereen is welkom!

Jouw verhaal of gedicht

25 jaar Gorcumse literatuurprijs is natuurlijk reden voor een feestje. Daarom is het thema VIEREN. Tijdens de workshop ‘Jouw verhaal of gedicht’ ga je hiermee aan de slag onder leiding van Naomi Veldwijk. Deze persoonlijke, motiverende en soms shockerende Spoken Word performer voelt zich thuis tussen de letters, woorden en zinnen. Ze gebruikt deze om haar gevoelens en gedachten uit te drukken. Door je creatief te uiten krijg je meer zelfvertrouwen. Dat is ook wat Naomi jou meegeeft tijdens de workshop.

Workshops op de Gorcumse middelbare scholen

Aan de vier Gorcumse middelbare scholen biedt de Stichting literaire workshop dezelfde workshop van Naomi Veldwijk aan. Gorcumse scholieren krijgen zo een extra stimulans om aan de Gorcumse literatuurprijs mee te doen. Scholen hebben hierover bericht ontvangen. 

Gorcumse Literatuurprijs
Stichting literaire workshop/ Gorcumse Literatuurprijs bestaat sinds 1988. De prijs wordt door de stichting uitgeschreven in Nederland en Vlaanderen. In het jubileumjaar is het de 25e editie voor volwassenen (vanaf 20 jaar) en de jongerenprijs (klas 4, 5 en 6 van het middelbaar onderwijs) wordt voor de 5e keer uitgeschreven. Goed nieuws! Dit jaar mogen klas 1, 2 en 3 van het middelbaar onderwijs voortaan óók meedoen. De opdracht bestaat uit het maken van een gedicht of verhaal. Op www.gorcumseliteratuurprijs.nl vind je alle voorwaardes en meer informatie.

In het kort

Wat            : workshop Jouw verhaal of gedicht door Naomi Veldwijk

Wanneer  : zondag 13 januari, 13.30 – 16.00 uur

Waar         : Gorcums Museum, Grote Markt 17

Toegang     : € 5

Datum

Contact

Gorcums Museum, Grote Markt 17
0183-632821

Aankomende evenementen