huis van inspiratie

Huis van Inspiratie

Home > Huis van Inspiratie

Welkom bij het Huis van Inspiratie!

Bij ons in huis werken wij aan samenwerking, verbinding en vernieuwing in het culturele veld van Gorinchem en omgeving. Vanuit het Huis van Inspiratie worden nieuwe samenwerkingsverbanden geïnitieerd en gefaciliteerd. Dat kan mét en vóór iedereen. De activiteiten vinden niet op één locatie plaats, maar de locatie is afgestemd op de activiteit. Dat maakt het flexibel en verrassend.

Actueel | Wat is er nu te doen?

De activiteiten van het Huis van Inspiratie worden ontwikkeld in samenwerking met diverse culturele partners, ondernemers, inwoners en organisaties. Het bundelen van kennis, kracht en inspiratie draagt bij aan een breed draagvlak en duurzame ontwikkelingen. De activiteiten zijn gericht op alle leeftijden en bedoeld om te informeren, verrassen en inspireren.

Partners in het Huis van Inspiratie

kamer van de tussentijd

Kamer van de Tussentijd

In de Kamer van de Tussentijd aan de Grote Markt 17 in Gorinchem heeft het Huis van Inspiratie een tijdelijke ruimte ontwikkeld voor wisselende exposities. Aan de hand van verschillende thema’s wordt er in overleg met culturele aanbieders een mini-expositie gecreëerd. Er is ruimte voor nieuwe initiatieven met een maatschappelijke betekenis en betrokkenheid.

contact

Contact

Voor vragen kun je contact opnemen met onze regisseur programmering Ineke Hagen. Zij is bereikbaar via de mail ihagen@debibliotheekaanzet.nl of bel 06-81082591. Vanaf vrijdagmiddag 2 november voert Ineke gesprekken aan de ‘keukentafel’ met gastsprekers. Je bent van harte welkom van 14.00 tot 16.00 uur. 

Wij ontmoeten je graag bij één van onze activiteiten of in de Kamer van de Tussentijd aan de Grote Markt 17 in Gorinchem!