huis van inspiratie

Huis van Inspiratie

Home > Huis van Inspiratie

Huis van Inspiratie

Het Huis van Inspiratie is een netwerk met als doel meer mensen in Gorinchem in aanraking te brengen met cultuur. Want cultuur inspireert! Daarom programmeren we zelf van alles: verrassende workshops, lezingen, exposities, educatie en andere verrassende evenementen. Het Huis van Inspiratie maakt van meedoen een kunst!

Actueel | Wat is er nu te doen?

De activiteiten van het Huis van Inspiratie worden ontwikkeld in samenwerking met diverse culturele partners, ondernemers, inwoners en organisaties. Het bundelen van kennis, kracht en inspiratie draagt bij aan een breed draagvlak en duurzame ontwikkelingen. De activiteiten zijn gericht op alle leeftijden en bedoeld om te informeren, verrassen en inspireren.

Netwerk van het Huis van Inspiratie

kamer van de tussentijd

Kamer van de Tussentijd

In de Kamer van de Tussentijd aan de Grote Markt 17 in Gorinchem heeft het Huis van Inspiratie een tijdelijke ruimte ontwikkeld voor wisselende exposities. Aan de hand van verschillende thema’s wordt er in overleg met culturele aanbieders een mini-expositie gecreëerd. Er is ruimte voor nieuwe initiatieven met een maatschappelijke betekenis en betrokkenheid.

contact

Contact

Voor vragen kun je contact opnemen met Peter van Mersbergen. Hij is bereikbaar via info@huisvaninspiratie.com of bel 06-26060512.

Vanaf vrijdagmiddag 5 april start Peter met ‘Bomen over Bomen’ o.l.v. verschillende gastsprekers. Je bent van harte welkom van 14.00 tot 16.00 uur!

Website