Home > Locatie > B&B De Sleutel van Holland

B&B De Sleutel van Holland

Graag verwelkom ik je in mijn mooie Bed & Breakfast De Sleutel van Holland. De Sleutel van Holland ligt aan de mooie oude Lingsesdijk op 5 min. fietsen van het oude centrum van Gorinchem. In het centrum is het betaald parkeren, maar bij de accommodatie kun je gratis parkeren en de fiets pakken naar het centrum. Of natuurlijk de benenwagen. 

De accommodatie is gevestigd in een dijkwoning. De hoofdingang van de woning is bovendijks, de entree van de B&B is benedendijks, op de Bonte Koe. Als gast heb je een eigen opgang, een eigen terras en een eigen badkamer. De ruime kamer is geluidsarm, de plek erg rustig en het heeft openslaande deuren naar het terras en de tuin. De kamer is smaakvol en met zorg ingericht. 

Je bent verzekerd van een heerlijk en compleet ontbijt waar je, bij mooi weer, buiten van kunt genieten. Naast een lekker ruim twinbed zijn er ook een eet/werktafeltje, twee stoelen en een koffie- en theecorner. Er zijn twee fietsen beschikbaar die je kunt huren voor € 5 per dag. 

Ik kan je wegwijs maken in de omgeving en heb veel ideeën voor leuke en/of interessante uitjes. Alle info vind je op de website.

Contact

Lingsesdijk 19a
4207 AA Gorinchem

06-54932068

Koopzondag

Geen data beschikbaar

Dit kan je interesseren