Home > Locatie > Cadeaukaarten

Cadeaukaarten

Een cadeau of relatiegeschenk geven waar iemand écht blij mee is? Met de cadeaukaarten van VVV verras je iemand met een dagje winkelen, een leuk uitje, een heerlijke lunch of diner, een fijn weekendje weg of laat je iemand eindeloos online shoppen. 

VVV Cadeaukaart

Met de VVV Cadeaukaart heb je meer keuze, omdat je ‘m breder kan besteden van winkel tot web. De VVV Cadeaukaart is in elke gewenste waarde te verkrijgen en in delen te besteden. Bepaal zelf het bedrag van je cadeau tussen de € 5 en € 250. De kaart heeft het grootste aanbod aan winkels, wellness, musea, pretparken, dierentuinen etc. én honderden webshops met miljoenen producten.

VVV Dinercheque vernieuwd!

De VVV Dinercheque is vernieuwd! Met een nieuw en exclusief design is de VVV Dinercheque nóg mooier om te geven én te krijgen. De vernieuwde VVV Dinercheque is luxe afgewerkt en verpakt in een mooi doosje. Bepaal zelf het bedrag van je cadeau tussen de € 5 en € 250. Om je cadeau een extra leuk tintje te geven kan je kiezen uit verschillende themaverpakkingen zoals Kerst, Sinterklaas, verjaardag, geboorte en bruiloft. Dé lekkerste cadeaukaart kun je besteden bij meer dan 2.200 restaurants, van bistro tot sterrenrestaurant, en is 3 jaar geldig na aankoop.

VVV Dinercheque

VVV Lekkerweg, dé vakantie cadeaukaart

De VVV Lekkerweg is in elke gewenste waarde te verkrijgen. Bepaal zelf het bedrag van je cadeau tussen de € 5 en € 150. Om je cadeau een extra leuk tintje te geven kan je kiezen uit verschillende thema-verpakkingen zoals Kerst, Sinterklaas, verjaardag, geboorte en bruiloft. Met meer dan 2.500 accommodaties een uitgebreid aanbod. De kaart blijft 5 jaar geldig na aankoop.

Alle kaarten zijn te koop bij de VVV.

Contact

Groenmarkt 8
4201 EE Gorinchem

0183-631525

Openingstijden

Maandag 12.00-17.00

Dinsdag t/m vrijdag 10.00-17.00

Zaterdag 10:00-16:00 uur

Zondag gesloten

Koopzondag

Geen data beschikbaar

Dit kan je interesseren