Home > Locatie > Chi Neng Qigong

Chi Neng Qigong

Al sinds 2013 biedt Chillicious Chi Neng Qigong wekelijks lessen aan in Gorinchem. Tijdens deze lessen leer je beter met je eigen energie om te gaan door het doen van oefeningen. Het zijn zachte bewegingen waardoor je geest tot rust komt en je lichaam sterker wordt. Zacht wil niet altijd zeggen dat je niet uitgedaagd wordt, integendeel. De oefeningen zijn gebaseerd op eeuwenoude oosterse wijsheden en in een actueel jasje gestoken door een bekende Chinese arts Dr. Pang Ming. 

Chi Neng Qigong doe je als je jezelf een lang, vitaal en gelukkig leven gunt. Ook als je klachten hebt, kan je meedoen. Het werkt goed bij rugklachten, hoofdpijn, stress en slaapproblemen. Het vergroot je kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit en concentratie. Het helpt niet alleen lichamelijke problemen aan te pakken en te voorkomen, maar het brengt je ook verdieping en persoonlijke ontwikkeling.

Chillicious maakt een gestage groei door. In de groepen van maximaal 12 personen heerst een goede sfeer en wordt veel gelachen. Ook als je liever privĂ© begeleiding wilt, is dat mogelijk. Bedrijven kunnen ook Chillicious preventief inschakelen om werkdruk en verzuim te reduceren. Cisca den Boer is een prettige, ervaren trainer met aandacht voor ieders mogelijkheden. 

Zin gekregen? Geef je snel op (vol is vol) via Cisca@chillicious.nl of neem een kijkje op www.chillicious.nl voor meer informatie.

Contact

Smakheul 5
4201 HG Gorinchem

06-28476987

Openingstijden

Maandagavond 20.00 uur - Studio Chillicious, Appeldijk 39

Dinsdagavond 20.00 uur - Studio Chillicious, Appeldijk 39

Woensdagochtend 9.30 uur - Studio Chillicious, Appeldijk 39

Vrijdagochtend 9.30 uur - Studio Chillicious, Appeldijk 39

Koopzondag

Geen data beschikbaar

Dit kan je interesseren