Home > Locatie > Connected Rooms

Connected Rooms

Kom vergaderen in het ‘thuis’ van een andere ondernemer

Connected Rooms biedt unieke, authentieke locaties aan om te ontmoeten, vergaderen, coachen, trainen of presenteren. Elke sfeervolle locatie behoort toe aan ondernemers die geloven in het delen van ruimte en resources en daar graag hun locatie voor openstellen.  

Een Connected Room is te huur voor een vergadering, coaching sessie, brainstorm sessie, training of workshop. De locaties zijn ook te huur als fotoshoot locatie. Tijdens de meeting is de locatie exclusief voor eigen gebruik, om in alle privacy te kunnen vergaderen. Inclusief de benodige vergaderfaciliteiten en een cateringarrangement naar wens.

Het Tuighuis | Boerenstraat 54 - Gorinchem

2-8 personen

Het Tuighuis (1753) werd jarenlang gebruikt als militair magazijn voor opslag van ammunitie. Nu kun je vergaderen van 2–8 personen in de inspirerende, exclusieve NY BÖRJAN Interior Design Studio. Door het hoge plafond en veel ramen is deze studio licht en ruim, met veel privacy. 

De Smidse | Kwekelstraat 30 - Gorinchem

2-16 personen

De Smidse is een frisse, lichte locatie om samen te komen voor vergaderingen en biedt tevens de mogelijkheid voor het huren van een tijdelijke flexplek. In de ruimte staan twee vergadertafels, namelijk een vijf meter lange tafel geschikt tot 16 personen en een vergadertafel voor 6 personen.

Atelier 2vier8 | Kruisstraat 6 - Gorinchem

2-6 personen

Het Atelier is een inspirerende ruimte waar kunst wordt gemaakt en tentoongesteld. Het grootste deel van het werk is geïnspireerd op de natuur. Daarnaast krijgt ook jong talent de gelegenheid om werk te exposeren en wisselen de collecties regelmatig. Het Atelier is te gebruiken voor vergaderingen tot 6 personen.  

Klik voor meer informatie op Connected Rooms. Of neem contact op met Els Olotu.

Contact

Boerenstraat 54
4201 GB Gorinchem

06-47046455

Openingstijden

Op afspraak

Koopzondag

Geen data beschikbaar

Dit kan je interesseren