Home > Locatie > Fort Altena

Fort Altena

Fort Altena is met haar ligging aan de A27 en op het snijpunt van Biesbosch en het Land van Heusden en Altena, het ideale vertrekpunt voor diverse tochten.

Je maakt kennis met een bijzonder Brabants gebied, ingeklemd tussen grote rivieren. De Biesbosch en het Land van Heusden en Altena hebben veel agrarisch gebied, afgewisseld met diverse natuurgebieden. Vroeger was het een belangrijk gebied vanwege de strategische ligging. Hieraan herinneren nu nog de forten, een vestingstad en enkele kasteeltjes die je tegen kunt komen op je tocht. De dorpen in de Biesbosch en het Land van Heusden en Altena ademen de geschiedenis nog uit, historische boerderijen en dijkhuizen laten je teruggaan in de tijd.

In Fort Altena kun je het hele jaar genieten van een lekkere lunch in de brasserie Kazerne C. Daarnaast is het Fort de ideale plek voor jouw evenement. Denk daarbij aan congressen in de supermoderne loods met subzalen, teambuilding activiteiten, een buitenevenement met BBQ, een bruiloft en ga zo maar door.

Contact

Tol 8
4251 PX Werkendam

0183-301329

Koopzondag

Geen data beschikbaar

Dit kan je interesseren