Home > Locatie > PLUS Elbert van den Doel

PLUS Elbert van den Doel

PLUS is een supermarkt die haar klanten graag blij maakt. Zo vind je bij ons uitgebreide versafdelingen die de laatste trends volgen, maar ook een kassapark waar je kunt kiezen of je geholpen wilt worden door een kassière of gebruik wilt maken van een van de zelf-afrekenpunten. Maar bovenal zijn wij trots op onze medewerkers, die graag net dat stapje meer doen.
 
Centraal in onze winkel vind je onze ‘Makerij’, waar wij verse pizza’s, maaltijden, salades, soep en gegrilde producten zoals groenten, aardappeltjes en kip voor je bereiden. PLUS Elbert van den Doel is daarnaast ook echt een regionaal georiënteerde supermarkt. Zo werken wij in de winkel samen met lokale ondernemers als Stadsbrouwerij Dukes en molen ‘Nooit Volmaakt’ voor een mooi lokaal productaanbod. Maar ook ondersteunen wij diverse lokale verenigingen en clubs, om op die manier weer iets terug te kunnen geven aan de regio.

Zo proberen wij ons steeds te onderscheiden in supermarktland en bieden je vol trots de meest complete en lekkerste supermarkt van Gorinchem.

Contact

Dr. H.B. Wiardi Beckmanplein 37
4207NA Gorinchem

0183-622361

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag 08.00- 21.00

Zondag 12.00-17.00

Koopzondag

Geen data beschikbaar

Dit kan je interesseren