Home > Locatie > Restaurant Merwezicht

Restaurant Merwezicht

Het mooiste restaurant van Zuid-Holland ligt in Gorinchem! In Merwezicht kun je heerlijk eten en de prachtigste wijnen drinken met uitzicht over de rivier de Merwede. In de zomer ook op ons royale terras!

Wij serveren de klassieke Franse keuken. Bekend door zijn oorspronkelijke bereidingen en het kwalitatieve karakter, met een knipoog naar de wereldkeuken. Noem het maar modern klassiek. Het belangrijkste is dat onze ingrediënten zo vers mogelijk zijn. Daarom vind je bij ons geen enorme menukaart. De hoofdgerechten zijn gemaakt van heerlijke seizoensproducten en worden begeleid met zuivere en eerlijke wijnen. In onze wijnkelder hebben we de beste wijnen voor je geselecteerd.

Wij verzorgen ook graag je catering, uiteraard met de kwaliteit die je van ons gewend bent. Van luxe hapjes, catering op locatie tot volledige bruiloften en andere (bedrijfs)feesten. Vraag een persoonlijke offerte aan via het contactformulier.

Contact

Eind 19
4201 CP Gorinchem

0183-689747

Openingstijden

Zomer: dinsdag t/m vrijdag vanaf 12.00 uur, zaterdag vanaf 14.00 uur.

Overige seizoenen: dinsdag t/m vrijdag 12.00 tot 14.30 uur, 17.00 tot 21.30 uur (eindtijd houdt in dat je tot die tijd binnen kunt komen voor lunch of diner).

Zondag en maandag alleen geopend voor gezelschappen.

Koopzondag

Geen data beschikbaar

Dit kan je interesseren