Home > Locatie > Stadsbrouwerij Dukes

Stadsbrouwerij Dukes

In Stadsbrouwerij Dukes kunt u genieten van ambachtelijk gebrouwen bier, ook wel Craft Beer genoemd. Wij hebben diverse soorten bier zowel op tap als op fles.


Wij serveren u graag één van onze ambachtelijke bieren per glas, maar wij serveren ook een proeverijtje van vier verschillende bieren. Naast onze ambachtelijke bieren serveren wij ook heerlijke gerechten en fingerfood, die perfect passen bij onze bieren. 
 

Proeflokaal

Ons proeflokaal is uitermate geschikt om even uw dorst te komen lessen, een hapje te komen eten, of een borrel te doen met vrienden, familie of collega's. Naast diverse hapjes serveren wij heerlijke planken met charcuterie en kaas. Ook voor een lunch of een maaltijd kunt u bij ons terecht.


Brouwproces en proeverijen

Wilt u meer weten over het brouwproces en hoe de smaken van onze bieren zijn ontstaan? Een bierproeverij is dan een leuke optie. Wij organiseren regelmatig proeverijen, maar u kunt ook met een groep vrienden of collega's een eigen proeverij krijgen. Klik hier voor de mogelijkheden of vraag ons naar de mogelijkheden. (contact)

 

Events

Naast proeverijen organiseren wij ook regelmatig leuke Events. Check regelmatig onze website of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Heeft u zelf een leuk evenement en wilt u dat daar een ambachtelijk bier geschonken wordt? Dan is het mogelijk dat wij bij u langskomen met onze VW T(2)apbus. Deze bus is voorzien van vier taps en met deze bus gaan wij diverse festivals langs. Maar op een leuk feest bij u thuis of op de zaak is deze bus ook een mooie blikvanger, waar uw gasten zeker blij van zullen worden.

Contact

Dr. H.B. Wiardi Beckmanplein 60
4207 NC Gorinchem

0183-750297

Openingstijden

Openingstijden Proeflokaal Stadsbrouwerij Dukes

Donderdag vanaf 17:00 uur
Vrijdag vanaf 17:00 uur
Elke 1e zondag van de maand van 14:00 - 19:00 uur

Van deze tijden kan afgeweken worden i.v.m. besloten feesten en partijen.

Wilt u buiten de boven genoemde tijden gebruik maken van ons proeflokaal? Neemt u dan a.u.b. contact met ons op voor de eventuele mogelijkheden.

Openingstijden dukes.snacks:

dinsdag t/m zondag van 16.30 - 20:00 uur

Koopzondag

Geen data beschikbaar

Dit kan je interesseren