Home > Locatie > 't Schoonheidshuys Gorinchem

't Schoonheidshuys Gorinchem

Je huid is in goede handen bij 't Schoonheidshuys. Of je nu komt voor een gezichtsbehandeling, lichaamsbehandeling of visagie, jij en je huid krijgen de volle aandacht. Hierbij gebruiken we Cenzaa, natuurlijke huidverzorging met traditionele therapeutische werkstoffen. Mediterrane en oosterse planten en kruiden omgezet tot essentiële oliën. Cenzaa is dierproefvrij en bevat geen paraffine-oliën, parabenen en parfum.

De make-up die gebruikt wordt in de salon is 100% pure minerale make-up van Creative Cosmetics. Deze make-up is gezond en veilig voor alle huidtypes. En geeft een zachte, gelijkmatige dekking zonder dat het de poriën verstopt. Het is ook geschikt voor de gevoelige en allergische huid. Heb je last van eczeem, rosacea, acne, psoriasis of andere problemen? Deze make-up verzacht, verzorgt en verbetert je huid. Creative Cosmetics is dierproefvrij, bevat 100% pure mineralen en heeft beschermingsfactor SPF 15.

Probeer het ook eens! Als je een afspraak maakt, doen we de deur op slot en de telefoon uit. Gegarandeerd een ontspannen moment voor jezelf! 

Openingstijden

Maandag 09:00 - 22:00 uur

Dinsdag 09:00 - 14:30 uur

Woensdag 09:00 - 22:00 uur

Donderdag 09:00 - 14:30 uur

Vrijdag 09:00 - 14:30 uur

Zaterdag & zondag gesloten

Dit kan je interesseren