Home > Locatie > Varen op de Waal

Varen op de Waal

Met een dagkaart van Riveer kun je de hele dag varen over de Waal, van Gorinchem tot Zaltbommel. In de zomer vaart een snelle boot tussen Slot Loevestein en Zaltbommel. Zo kun je makkelijk alle aanlegplaatsen in één of twee keer overstappen bereiken; Zaltbommel, Brakel, Loevestein, Woudrichem, Gorinchem en Vuren.

De tocht over de Waal is niet zomaar een veerverbinding; het is een attractie! Het snelle varen en de omgeving vanaf het water zien is een belevenis. ‘Het is geweldig om de brede uiterwaarden aan je voorbij te zien vliegen,’ vertelde een gast afgelopen zomer.

In juni en september varen wij het traject alleen in de weekenden. In juli en augustus vaart de veerpont zeven dagen per week. Dit maakt het Riveergebied voor enkele maanden nog uitgestrekter! Ga jij het ontdekken?

Avondvaarten tussen Brakel en Zaltbommel
Nieuw zijn de avondvaarten op verschillende data in juli en augustus. Op één donderdag en acht vrijdagen pendelt het snelle veer tussen Gorinchem, Brakel en Zaltbommel. Zo is Riveer bijvoorbeeld jouw bob na een gezellige dag op het terras. 

Contact

Buiten de Waterpoort 2
4201 CS Gorinchem

0183-659314

Openingstijden

Vaartijden

Koopzondag

Geen data beschikbaar

Dit kan je interesseren