Home > Locatie > Zomertraject Zaltbommel-Loevestein

Zomertraject Zaltbommel-Loevestein

In de zomermaanden vaart er een snel veer voor fietsers en voetgangers tussen Zaltbommel en Slot Loevestein via Brakel. Een geweldige kans voor een dagje rivierenland! Leuk voor toeristen én voor mensen die in de regio wonen. Het is fantastisch om aan boord te gaan en je fiets mag gratis mee.

De vaartocht Zaltbommel-Loevestein duurt 45 minuten. Onderweg is er één halte in Brakel. Er is 5 x per dag een afvaart. Er is maar één ticket op dit traject: de dagkaart van € 10. Deze kaart kun je op dezelfde dag ook op alle andere Riveerverbindingen gebruiken.

Gorinchem-Zaltbommel ook mogelijk!

09:30 uur Gorinchem   – Zaltbommel (aankomst 10:15 uur)
17:45 uur  Zaltbommel – Gorinchem (aankomst 18:30 uur)
In de ochtend is er één rechtstreekse afvaart Buiten de Waterpoort Gorinchem naar Zaltbommel en in de vroege avond is er weer één rechtstreekse afvaart terug naar Gorinchem, zonder tussenstop. Wil je eerder terug, dan is dat mogelijk met een overstap bij Loevestein. Je dagkaart is naast het Zaltbommeltraject immers geldig op alle Riveer-veren. Kortom: dagje Zaltbommel vanuit Gorinchem én lekker varen, dat is nu echt op en top ons rivierenland. 

Midzomerdienstregeling

Het zomertraject Zaltbommel-Loevestein heeft ook gevolgen voor de dienstregeling op andere trajecten rond Gorinchem. Daardoor is er van 7 juli t/m 26 augustus een andere dienstregeling voor alle trajecten rond Gorinchem; de Midzomerdienstregeling. Check dus de Riveer app voor de juiste tijden! Of haal de flyer bij de VVV. 

Contact

0183-659314

Koopzondag

Geen data beschikbaar

Dit kan je interesseren